
بروزرسانی: 25 تیر 1404
طرز تهیه سمبوسه سیب زمینی ساده و خوشمزه خانگی به روش بازاری چی پز
طرز تهیه سمبوسه سیب زمینی ساده و خوشمزه خانگی به روش بازاری چی پز
خمیر سمبوسه را طبق روش گفته شده پهن کنید و به شکل چهارگوش ببرید. لایه ها را به شکل مثلث \u200fجمع کرده و با لبه ها را با انگشت فشار دهید تا هنگام سرخ کردن در روغن باز نشود. سیب زمینی پخته شده را پوست کنده،رنده نمایید و به مخلوط پیاز اضافه کنید. هویج و نخودفرنگی را بریزید و با گوشت کوب بکوبید تا خوب مخلوط گردند. و وسط هر خمیر بریده شده یک یا دو قاشق از مخلوط را ریخته و آن را صاف و هموار کنید.
- سمبوسه یکی از انواع غذاهای خوشمزه و پرطرفدار ایرانی است که اصالت آن متعلق به شهرهای جنوب کشور می باشد.
- برای این کار به مواد اولیه دستور فوق 400 گرم سینه یا فیله مرغ خرد شده، یک عدد گوجه فرنگی خرد شده و 2 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی اضافه کنید.
- داخل تابه مناسبی را روغن ریخته و اجازه می دهیم تا کاملا گرم شود حالا سمبوسه ها را داخل تابه چیده و هر دو سمت آن را تا زمانی که طلایی شود سرخ می کنیم.
برای مشاهده آموزش آشپزی جنوبی مرحله به مرحله طرز تهیه سمبوسه سیب زمینی در ادامه با چی شی همراه باشید. برای طرز تهیه سمبوسه، ابتدا سیب زمینی ها را با پوست آبپز کنید. بعد از اینکه سیب زمینی ها را آماده کردید، به آن ها نمک، فلفل و زردچوبه اضافه کنید.
مواد اولیه
درون یک ماهیتابه کمی روغن بریزید و آن را روی اجاق بگذارید. سیب زمینی های خورد شده را درون ماهیتابه بریزید و کمی تفت دهید. در ادمه پیاز ها را پوست بگیرید و به همراه کمی زردچوبه و روغن داخل تابه تفت دهید تا سبک و شیشه ای شود.
طرز تهیه نان خمیر ترش؛ طعمی که هرگز فراموش نخواهید کرد
حال، اگر دلتان هوس این نوع غذاها را کرده اما فرصت تهیه آن را ندارید، از اسنپ فود کمک بگیرید. شما می توانید از طریق سفارش انلاین غذا در اسنپ فود اقدام کرده و در کوتاه ترین زمان ممکن، غذاهای دلخواه تان را در محل آدرس تحویل بگیرید. حالا گشنیز و جعفری را که از قبل به صورت ساطوری خرد کرده ایم اضافه می کنیم. مواد را هر چند دقیقه یک بار تفت می دهیم تا نسوزند، پس از اینکه آب سبزیجات به طور کامل تبخیر شد، تابه را از روی حرارت بر می داریم و کنار می گذاریم.
دستور تهیه حلوای سیاه اردبیل؛ حلوای مقوی و سنتی با ماندگاری طولانی
خمیر آماده شده را با وردنه به نازکی نان لواش درآورید و به شکل مربعی با ضلع ١۵ \u200fسانتیمتر ببرید. \u200fلایه های مربع را طوری روی هم جمع کنید که شکل مثلث به خود بگیرد. \u200fقسمت هایی که لایه ها روی هم قرارگرفته اند را با انگشت فشار دهید تا به هم بچسبند و موقع سرخ کردن از هم باز نشوند. پس از سرخ کردن سمبوسه ها، از تمر هندی آب شده به جای سس استفاده کنید.