
بروزرسانی: 25 تیر 1404
15 از بهترین غذای خورشتی ایرانی که باید امتحان کنید گل من و تو
15 از بهترین غذای خورشتی ایرانی که باید امتحان کنید گل من و تو
عنصر ویتنامی متمایز در این پنکیک های مقوی، آرد برنج است که با آب، زردچوبه و شیر نارگیل یا خامه نارگیل ترکیب می شود تا خمیر زرد غلیظی ایجاد شود. در ظرفی دیگر خلال بادام را همراه رب گوجه فرنگی و پیاز تفت می دهیم و سپس به گوشت ها اضافه می کنیم و کمی هم آبغوره یا لیمو امانی را در این مرحله به خورشت اضافه می کنیم. برای تهیه این غذا فیله مرغ را در خمیری مخصوص پیچیده و پخته و سپس به شکل حلقه ای برش می زنند. سرو این غذا با سس مخصوص و سبزیجات پخته می تواند طعم فوق العاده ای به آن بدهد. در تهیه این خورشت از رب انار و گردو خرد شده استفاده می شود. و گوشت مورد استفاده هم می تواند گوشت گوساله چرخ شده یا تکه های مرغ باشد.
- مگر میشود کسی از چلو کباب خوشش نیاید؟ بدون شک یکی از محبوب ترین غذاهای سنتی در میان مردم ایرانیان، چلوکباب است.
- اگر قصد دارید عدس پلو را به عنوان یک غذای مجلسی یا نذری درست کنید طرز تهیه عدس پلو با گوشت قلقلی یا مرغ و کشمش پلویی بهترین گزینه هستند.
- و سپس آن را با ادویه ها و سبزیجات مختلف معطر کنید و در فر قرار دهید.
- در نهایت گوشت را در داخل قابلمه بریزید و با مواد هم بزنید.
- زعفران بوی زهم مرغ را به خوبی گرفته و عطر و طعم بی نظیری را به آن می بخشد.
باید بدانید که رتبه اول تا سوم برای کشورهای هلند، فرانسه و سوئیس است. این غذا شباهت زیادی به لاهماجون دارد و تفاوت اصلی آنها در ظاهرشان است. سومین غذای محبوب جهان مختص ایتالیا و پاستا است که تنوع زیادی داشته و به هر سلیقه ای سازگار است. در کترینگ دنا میتوانید بهترین و با کیفیت ترین غذای سازمانی را برای سازمان یا شرکت خود سفارش دهید. این غذا تقریبا به کوفته شباهت زیادی دارد، اما با طعم و بوی ادویه جنوب که هر کسی را مست خود می کند. در برخی مناطق با اضافه کردن گوشت به دال عدس، ان را به همراه چلو سرو می کنند.
فیجیو آدا، غذای ملی برزیل
تباهگ، از غذاهای محلی معروف چابهار و به طور کلی سیستان و بلوچستان است که در آن، گوشت بز یا گوسفند به روش خاصی آماده می شود. برای تهیه تباهگ، ورقه های نازک گوشت بز یا گوسفند را به همراه نمک، فلفل و پودر انار خشک می کنند. جهت نگهداری چنین گوشتی، نیازی به وسایل سرمایشی نیست و می توان حتی برای چندماه در منزل نگه داری و استفاده کرد.
شیرین پلو
قیمه نثار به طور کلی با برنج، گوشت، خلال بادام، پسته و پیاز داغ طبخ می شود. البته در بسیاری از دستورهای پخت این غذا به استفاده از پوست پرتقال، هویج و سایر مخلفات هم اشاره شده است. در خود شهر قزوین ادویه ای با نام قیمه نثار وجود دارد که به طور تخصصی تهیه می شود و با اضافه کردن آن به غذا می توان طعم بی نظیرش را چشید. همه ی ما با این غذای خوش بر و روی زعفرانی و ته دیگی ایرانی آشنا هستیم؛ ته چین! ته چین یکی از غذاهای ایرانی محبوب و رایج است که معمولاً در پخت آن از ماست، برنج، زعفران و تخم مرغ استفاده می شود. سوپ نودل فو ویتنامی از خوشمزه ترین غذ اهای دنیا است که شما می توانید آن را در هر رستورانی در سراسر دنیا پیدا کنید.
پس اگر می خواهید یک آبگوشت خوشمزه با طعمی متفاوت را امتحان کنید، حتما در سفر خود به یزد سری به رستوران های سنتی بزنید و این غذای وسوسه کننده را سفارش دهید. مواد لازم برای آبگوشت یزدی هم شامل لوبیا سفید، نخود، سیب زمینی، گوشت، گوجه فرنگی، آلو / لیمو عمانی، رب گوجه فرنگی، ترخون یا شنبلیله خشک و ادویه می شود. غذاهای یزد شامل لیست متنوعی از خورش ها، آش ها، غذاهای نانی، دسر و پیش غذا می شوند که هر سلیقه ای را راضی نگه می دارند. از خورش قیمه نخود معروف گرفته تا آش شولی و کوفته های لذیذ همگی می توانند شما را برای صرف یک وعده غذا در یزد شگفت زده کنند. بنابراین در سفر خود حتما سری به رستوران های این شهر بزنید و غذاهای سنتی یزد را سفارش دهید.