۱۰ تا از بهترین و خوشمزه ترین غذاهای محلی کرمان مجله پینورست :مجله پینورست
انتشار: بهمن 07، 1399
بروزرسانی: 25 تیر 1404

۱۰ تا از بهترین و خوشمزه ترین غذاهای محلی کرمان مجله پینورست :مجله پینورست

۱۰ تا از بهترین و خوشمزه ترین غذاهای محلی کرمان مجله پینورست :مجله پینورست

غذاکده خانباجی یکی از خوشمزه ترین قیمه نثارهای قزوین را در تهران تهیه و سرو می کند. این رستوران با منویی انواع غذاهای شمالی آن هم در ظروف سنتی از شما پذیرایی می کند. از غذای محلی اصفهان و یک پرس بریانی گرفته تا غذای کردی آن هم در رستورانی با حال و هوای هموطنان کرد که با لباس زیبای محلی از شما پذیرایی می کنند. همچنین آداب خاصی هم برای غذاخوردن داشتند که مهر تأییدی است بر اهمیت سفره ی ایرانی نزد ایرانیان.

  • این غذا از ماهی سرخ شده یا کبابی به همراه ادویه های مخصوص تهیه می شود که چندان هم دور از فکر نیست.
  • این غذا از ترکیب سیب زمینی، کدوی سبز، گوجه فرنگی، پیاز، سیر و تخم مرغ و ادویه تهیه می شود و خواص فراوانی دارد.
  • سمبوسه جز غذاهای سبک این لیست محسوب می شود که منشا اصلی آن استان خوزستان بوده و می توان با ترکیبات مختلفی آن را پخت.
  • این غذا ترکیبی از گوشت، بادمجان سرخ شده، سیر، نعنا داغ، کشک، پیاز سرخ شده و زعفران است.

این غذا، ظاهری شبیه به قرمه سبزی دارد، با این تفاوت که به جای لیمو عمانی از گوجه سبز تازه استفاده می شود. البته در نبود گوجه سبز تازه، می توان از گوجه سبز یخ زده یا آلو خشک نیز استفاده کرد. یکی دیگر از مواردی که سبب تمایز خورش شوید قرمه با قرمه سبزی می شود این است که میزان شوید موجود در سبزی خورشی این غذا، بیشتر از سبزی مورد استفاده در قرمه سبزی است. «کشک کدو» یکی از غذاهای محلی کرمان است که علی رغم خوشمزگی و مقوی بودنش، طرز تهیه بسیار آسانی دارد. اما شما می توانید کشک کدو را به روشی دیگر و به سبک مازندرانی نیز تهیه کنید. «ته چین آلبالو» یکی از خوشمزه ترین غذاهای ایرانی است که به خاطر وجود آلبالو و زعفران ظاهر فوق العاده جذابی دارد.

رشت، خلاق ترین شهر دنیا در غذا

ابتدا باید سبزی های معطر را به آب جوش اضافه کنید و بعد از چند دقیقه پیازداغ، نعنا داغ، عدس و لوبیا را به آن اضافه کنید. وقتی سبزیجات، عدس و لوبیا خوب دست به دست هم دادند باید آماج را به آش اضافه کنید. وقتی خمیر خوب ورز داده شد باید آن را از الک رد کنید تا به تکه های ریز تبدیل شود. در آخر باید این تکه های خمیر ریز را به آش اضافه کنید و اجازه دهید تا آش آماج جا بیفتد. از آنجا که طبع این آش سرد است توصیه می کنیم بعد از خوردن آش یک چایی نبات یا خوراکی با طبع گرم مصرف کنید.

میان وعده ها و دسرهای یزدی

این آش با آب انار، مغز گردو، حبوبات و سبزیجات مختلفی پخته شده و در شب های یلدا بر سر سفره مردم ساوه قرار می گیرد. بیشتر ایرانیان سال جدید خود را با وعده غذایی سبزی پلو با ماهی شروع می کنند. منشا این غذا به استان مازندران باز می گردد اما در حال حاضر توسط مردم کلیه شهرها طبخ می شود. خوردن لوبیا پلو با سالاد شیرازی جز بهترین ترکیباتی است که می توانید برای وعده غذایی ناهار یا شام در نظر بگیرید.

سوپ ها انواع بسیار گوناگونی دارند و در تمام دنیا طبخ می شوند. در کشور ما ایران نیز به همان دلیل وجود قومیت های گوناگون خوراک های مختلفی نیز وجود دارد. از دلال ماست گرفته تا مزه هایی بی نظیر که همیشه در سفره برای میهمانان قرار داده می شود. ولی توجه داشته باشید اگر قرار است سالمندان یا بیماران قلبی این غذا را مصرف کنند آن را با دل و جگر تهیه نکنید چون بسیار سنگین خواهد بود. در این بخش می خواهیم 4 خورش را به شما معرفی کنیم که به احتمال زیاد شما حداقل با یکی از آن ها میانه خوبی ندارید.