معرفی بهترین غذاهای محلی کردستان و سنندج
انتشار: فروردین 29، 1402
بروزرسانی: 25 تیر 1404

معرفی بهترین غذاهای محلی کردستان و سنندج

معرفی بهترین غذاهای محلی کردستان و سنندج

این غذا مفید برای کسانی است که با بیماری دیابت دست و پنجه نرم می کنند. آش کدو یزدی که تشکیل شده از نخود، لوبیا، عدس، ماش، کدو، پیاز، روغن، فلفل، شوید و برخی دیگر از ادویه ها تشکیل شده است. که بسته به نظر خود میتوان آنها را کم یا زیاد کرد و از آن لذت برد. آش آبغوره از موادی شامل سبزی آش، بلغور، گندم، عدس، لوبیا چشم بلبلی، برنج ، آبغوره، غوره خشک، نمک، فلفل و روغن استفاده می کنند.

  • خیابان عبید زاکانی در شهر قزوین از مراکز قدیمی و مشهور پخت و عرضه حلیم در استان قزوین است.
  • در بدو ورود به رستوران ونوشک با موسیقی اصیل کردی، فضا و دکوراسیونی زیبا با نشانه های سنتی هموطنان کردنشین و البته پرسنلی با پوشش سنتی کردی روبه رو می شوید.
  • اصیل ترین نوع قرابیه که بیشتر شناخته شده و سنتی است، قرابیه پسته ای می باشد که یکی از سوغات فوق العاده شهر تبریز است.
  • اما آبگوشت کشک لرستان یکی از معروف ترین غذاهای سنتی ایرانی است که با کشک و بادمجان تهیه می شود و حتی در اراک هم بسیار معروف است.

مسافرانی که علاقه به تست انواع غذاهای خوشمزه شیرازی را داشته باشند، می توانند به رستوران صوفی مراجعه کنند. ناگفته نماند که کلم پلوهای شیرازی رستوران صوفی یکی از غذاهایی است که اغلب اهالی شیراز و دیگر مسافران به سایر افراد نیز توصیه می کنند. کباب یکی از محبوب ترین و خوشمزه ترین غذاهای ایرانی است که باب میل هر فرد ایرانی است. مسافران و گردشگرانی که دوست دارند در سفر خود بهترین و خوشمزه ترین کباب های شهر شیراز را میل کنند، می توانند به باربیکیو دیاکو شیراز مراجعه کنند. این رستوران در مرکز شهر نبوده و در قسمت بیرونی شهر و منطقه قصرالدشت است.

مارگوگ؛ از غذاهای خوشمزه کیش

مرگوگ که با نام های مرقوق و مارگوگ نیز شناخته می شود، نوعی خورشت محلی کیش است. در این غذای خوشرنگ ابتدا آرد نان سنگک را با آب مخلوط کرده و به صورت خمیر در می آورند. سپس موارد زیر را جداگانه پخته و در نهایت همه را با انواع ادویه و چاشنی مخلوط می کنند. اگر به غالب بودن طعم و بوی ماهی در غذاهای جنوبی علاقه ندارید و در عوض می خواهید غذاهای سنتی کیش را امتحان کنید؛ کوکو ماهی بهترین انتخاب شماست. در این غذای بسیار لذیذ و خوشمزه از گوشت ماهی کباب و میکس شده، سیب زمینی، تخم مرغ، پنیر پیتزا، جعفری و انواع ادویه های جنوبی به کار برده می شود. شما می توانید کتلت ماهی بندری یا کوکو ماهی جنوبی را در انواع رستوران غذاهای سنتی کیش پیدا کنید و از طعم دلچسب و متفاوت آن لذت ببرید.

رستوران عربی در تهران سفری با طعم ها از لبنان تا مراکش در تهران

بعد این کوفته ها را همراه با سیب زمینی در رب و مقداری آب می پزند. به همین راحتی می توانید یکی از غذاهای محلی ایران که متعلق به شهر اصفهان است را بپزید و نوش جان کنید. یکی از محبوب ترین خورش های شمالی است که با استفاده از سیر و میوه انار درست می شود. پودر سیر، پودر موسیر، روغن کنجد، سیر، انار، ادویه، مرغ و زعفران ترکیبات اصلی این غذای خوشمزه و محبوب است.

نیگوزیانی بادیرجانی پیش غذایی گیاهی است که در طبخ آن از مغز گردو با دست و دل بازی استفاده می شود. اسم این غذا هم از ترکیبات اصلی آن یعنی گردو و بادمجان گرفته شده است. بادمجان، گردو، سیر، ادویه، سرکه و دانه های انار محتویات این غذای گرجی را تشکیل می دهند.