معرفی بهترین غذاهای محلی کردستان و سنندج
انتشار: اسفند 14، 1399
بروزرسانی: 25 تیر 1404

معرفی بهترین غذاهای محلی کردستان و سنندج

معرفی بهترین غذاهای محلی کردستان و سنندج

در روش دیگر طبخ این غذا، ماهی شکم پر را بر روی تابه ای که از قبل گرم شده قرار می دهند و آن را روی حرارت کم سرخ می کنند. کوفته ها را در نهایت در سس قرار دهید و اجازه دهید کوفته ها در سس بپزند. حدود ۲۵ دقیقه تا ۱ ساعت باید زمان دهید تا کوفته ها کاملاً نرم و آماده سرو شوند. برای خواندن طرز تهیه کوفته سبزی شیرازی و همچنین مشاهده فیلم آموزشی این غذا می توانید به مقاله طرز تهیه کوفته سبزی مراجعه کنید. در اولین مرحله از طرز تهیه ته چین آلبالو با مرغ باید مرغ ها را به تکه های کوچک برش دهید. سپس آن ها را در یک ظرف بریزید و مقداری آب لیموترش تازه، فلفل سیاه، نمک و پودر سیر به آن اضافه کنید.

  • سرداشی یک نوع کباب است که طعم آن شباهت زیادی به کباب تابه ای و کتلت دارد.
  • برخی از افراد نیز مرغ یا گوشت پخته شده را در میان برنج می گذارند تا با هم دم بکشد ؛ اما به طور معمول، شیرازی ها ترجیح می دهند که شکر پلو را با خورشت قیمه سرو و میل کنند.
  • این کباب با طعمی ترش و شیرین معمولا با نان یا برنج سرو می شود و تجربه ای متفاوت از یک شامی را به شما ارائه می دهد.
  • برای تکمیل یک مسافرت فوق العاده به این شهر حتماً باید بهترین غذاهای اصفهان را هم امتحان کنید.
  • غذای لذیذ و نوستالژیک اکبر جوجه در کنار سس انار، یک لیوان دوغ، ماست، زیتون و دیگر مخلفات شمالی، تجربه سفر به شمال کشور را برایتان تکمیل می کند.

جالب است بدانید سال 1400 صفحه اینستاگرام اسنپ فود یک نظرسنجی برگزار کرد و از مخاطبان خواست بین خورش قورمه سبزی و خورش فسنجان یکی را انتخاب کنند. امروز با صنعتی شدن و تجاری شدن سوهان، برندی مثل محمد ساعدی نیا موفق شده است با پخت و فروش سوهان به تجارت های بزرگ تری مثل احداث مجتمع های گردشگری و تفریحی نظیر مهر و ماه ورود کند. اگر علاقمند هستید داستان مجتمع گردشگری زیبا و دلنشین مهر و ماه، که شامل رستوران ها و فروشگاه های خوراکی متنوعی هست را بخوانید، از ما در کامنت ها بخواهید تا برایتان مفصل بنویسیم. در بعضی مناطق، سبزی هم به آن اضافه می کنند که شامل تره، جعفری، اسفناج، گشنیز و شوید است. البته بعضی از شهرها به دلخواه، به آن چغندر نیز اضافه می کنند.

ترش تره

کسانی که به هر دلیلی مثل حساسیت یا بیماری های خاص از خوردن گوشت قرمز منع شده اند، می توانند کباب کوبیده را با گوشت مرغ امتحان کنند. این کباب خوشمزه را هم می توانید روی منقل و با کباب پز آماده کنید و هم با تابه. البته پختن این کباب در مقایسه با کباب کوبیده گوشت خیلی ساده تر است و به اصطلاح قلق های کمتری دارد. ترکیبی از گوشت چرخ شده مرغ، پیاز، سیر، ادویه، زعفران، آرد سوخاری و آبلیمو این کباب خوشمزه را می سازد. این غذا را می توانید همراه با برنج و سبزی تازه نوش جان کنید. واویشگا هم جزو غذاهای محلی سنتی گیلان است که با نان و برنج آن را سرو می کنند و برای تهیه آن می توانید هم از دل و جگر گوسفند استفاده کنید و هم از گوشت گوسفند استفاده کرد.

غذاهای محلی ارومیه

اغلب غذاهای این رستوران همراه با نان داغ و سبزی تازه سرو می شوند. اغلب افرادی که برای صرف غذا به این رستوران مراجعه می کنند، بازخوردی مثبت در مورد این رستوران دارند و آن را به مسافران دیگر نیز پیشنهاد می کنند. لوبیا چیتی یا چشم بلبلی، شوید خشک یا تازه و کره یا روغن حیوانی، پایه اصلی این غذای سنتی خوشمزه را تشکیل می دهد. گوشت چرخ کرده و سرخ شده یا مرغ پخته شده را نیز در لا به لای برنج می گذارند یا به صورت جداگانه با لوبیا پلو سرو می کنند. علاوه بر مرغ، می توان کوفته قلقلی، گوشت گردن یا ماهیچه نیز در کنار این غذا گذاشت یا به طور کل، بدون پروتئین حیوانی و همراه با سالاد شیرازی یا ماست و خیار آن را نوش جان کرد. نمی شود که هوس باقالاقاتق و مرغانه با سیر ترشی و ماهی سفید به سرتان بزند و سروصدای بازار ماهی فروش های رشت در سرتان حال و هوای گیلان را زنده نکند.

صبحانه محلی آبادان

برای تهیه هواری از سبزی مخصوص و تازه، سیر، پیاز، ماهی یا میگو، ادویه مخصوص جنوبی و رب گوجه فرنگی استفاده می کنند. یکی از غذاهای محلی و سنتی بوشهر گمنه یا للک نام دارد که اغلب به جای پلو همراه با خورش خورده می شود. سفر به کاشان، شهر گل و گلاب فقط با چشیدن غذاهای خوش طعم وعطرش تکمیل می شود.