لیست معروفترین و خوشمزه ترین غذاهای مدیترانه ای به همراه طرز تهیه آنها
انتشار: اسفند 08، 1399
بروزرسانی: 27 آبان 1404

لیست معروفترین و خوشمزه ترین غذاهای مدیترانه ای به همراه طرز تهیه آنها

لیست معروفترین و خوشمزه ترین غذاهای مدیترانه ای به همراه طرز تهیه آنها

مواد دیزی از آب آن جدا شده و با وسیله ای با نام گوشت کوب، له می شود. دیزی ایرانی به همراه نان سنگک، پیاز خام، سبزیجات تازه، انواع ترشی و دوغ ایرانی سرو می گردد. این غذا علاوه بر این که در دسته کباب ها قرار می گیرد، جزء محبوب ترین غذا ایرانی نیز به حساب می آید. ایرانی ها از گوشت در غذا بسیار استفاده می کنند و در اکثر غذاهای ایرانی از گوشت گوسفند، گوساله و مرغ استفاده می شود که برای بدن نیز لازم است. انواع جوجه کباب نیز وجود دارد که با مواد متفاوتی آن را طعم دار کرده و همچنین قسمت های مرغ را نیز جدا کرده مانند سینه، بال و بازو که در قصابی ها و فروشگاه ها نیز به فروش می رسند.

  • کراکت در اصل یک غذای اصالتا ایتالیایی است که به مدت زمان کمی برای پخت و آماده سازی نیاز دارد.
  • شَلَه مین هم به مانند ترخینه است اما با این تفاوت که در تهیه آن از گوشت و حبوبات بیشتری استفاده می شود و مدت نگهداری آن کمتر است.
  • اسپاناکوپیتا یک پای اسفناج یونانی است که از یک شیرینی فیلو کره ای و پوسته پوسته با اسفناج پخته شده، آب لیمو، پنیر فتا و گاهی اوقات شوید تشکیل شده است.
  • اگر به دنبال یک ایده غذای سحری بدون گوشت و مرغ هستید و یا دوست دارید یک افطاری رژیمی و گیاهی لذیذ را در کنار خانواده میل کنید، عدسی گزینه فوق العاده ای محسوب می شود.
  • سپس باید ابتدا مرغ را نیم پز کنید و بعد در روغن سرخ نمایید.

در معماری رستوران صوفی از آجرهای سه سانتی و طاقدیس های سنتی استفاده شده است. در این رستوران نیز مانند سایر رستوران های شیراز، موسیقی زنده وجود دارد. رستوران صوفی منوی پرباری دارد و هر یک از افراد می توانند غذای مورد علاقه خود را از این منو تهیه کنند.

۵- املت تن ماهی و تخم مرغ

پیازها که کمی طلایی شدند کمی زردچوبه اضافه کنید و تفت دهید تا طعم خامی زردچوبه گرفته شود. ناهار با برنج چی بپزم؟ عدس پلو یک غذای ساده اما بسیار مقوی و خوشمزه است که هم با گوشت قلقلی و هم گوشت چرخ کرده مخلوط آماده می شود. در طرز تهیه عدس پلو شما به مقداری عدس، گوشت چرخ کرده، کشمش، پیاز، سیر و کمی زعفران نیاز دارید. می توانید این غذای برنجی برای ناهار را در کنار سالاد شیرازی و یا ماست خیار آماده کنید و از طعم آن لذت ببرید. تاس کباب یزدی یک غذای محبوب و سرشار از ویتامین است که در آن گوشت های خرد شده، سیب زمینی، پیاز، هویج، به، لیمو عمانی، آلو بخارا، روغن زیتون و ادویه (دارچین، زردچوبه) وجود دارد.

ایران کشوری با تنوع بالا از غذاهای خوشمزه

اغلب افرادی که برای صرف غذا به این رستوران مراجعه می کنند، بازخوردی مثبت در مورد این رستوران دارند و آن را به مسافران دیگر نیز پیشنهاد می کنند. این رستوران یکی از بهترین رستوران های شیراز است که حس و حال خانه های قدیمی را دارد. این رستوران در محل یکی از خانه های قدیمی و سنتی شیراز بنا شده است.

فالوده ای یا در اصل پالوده، یکی از دسرهای قدیمی و دلچسب ایرانی است که از آن به عنوان دشمن گرمازدگی، یاد می شود. این دسر را از تبدیل نشاسته آب شده به خمیرهای نازک، به دست می آورند. در واقع فالوده، ترکیب ساده ای از همین رشته های نازک یخ زده با شربت شکر و گاهی گلاب است. دسر فالوده را در همه جای ایران می توان پیدا کرد؛ اما انواع مختلفش به شیراز، کرمان و یزد، برمی گردند.