
بروزرسانی: 25 تیر 1404
لیست غذاهای ایرانی بهترین غذاهای محلی ایرانی
لیست غذاهای ایرانی بهترین غذاهای محلی ایرانی
از این رو، شروع به درست کردن نان برنجی با ماده اولیه آرد برنج کردند. این برگ های خرد شده را را همراه با روغن زیتون تفت دهید و سپس با مقداری گوشت چرخ کرده تفت داده شده ترکیب کنید. اگر کمی رب انار هم به این ترکیب اضافه کنید، غذای شما خوشمزه تر از همیشه می شود. آش سورانه خیلی سریع پخته می شود و حدود نیم ساعت زمان برای پخت آن کافیست. غذای محلی کله جوش دیگر غذای مشهور در لیست غذاهای محلی اصفهان است که ترکیبی از کشک، سبزی نعنا، پیاز سرخ شده، گردو، روغن، نمک و فلفل می باشد. قیمه ریزه بی شک بهترین غذای محلی در اصفهان است که در بین مردم این شهر بسیار محبوب می باشد، این غذا از ترکیبی از آب، رب، پیاز سرخ شده، گوشت، زردچوبه، سبزی خشک شده و آرد نخودچی تهیه می شود.
- در این غذای سنتی جنوب از ماهی استفاده نمی شود اما استفاده از ادویه های رنگارنگ و خوش عطر این غذا را جزو بهترین غذاهای سنتی کیش قرار داده است.
- قویماق یکی از شیرینی ها و دسرهایی است که ترک زبان ها و اردبیلی ها آن را به خوشمزه ترین حالت درست می کنند.
- پس از آن تخم مرغ هایی که با ماست یا کشک مخلوط شده اند به ترکیب پیشین اضافه می شود.
- این غذا طعمی بی٬نظیر دارد و با وجود کلسیم، آهن و فسفر فراوان، برای استحکام و رشد استخوان و همچنین پیشگیری از کم خونی بسیار مفید است.
درست کردن این شیرینی خوشمزه کار چندان سختی نیست و به همین خاطر معمولاً ترکمن ها به خصوص خانواده داماد خودشان این شیرینی را برای رفتن به منزل خانواده عروس درست می کنند. خطه خراسان یکی از مناطق تاریخی و قدیمی ایران است که به دلیل اقلیم جغرافیایی و فرهنگ مردمش به یکی از شهرهای توریستی ایران تبدیل شده است. مردم خراسان دست پخت خوبی دارند و به همین خاطر غذاهای محلی این منطقه از جمله خراسان جنوبی بسیار محبوب است.
آش گندم شهرستان یزد، آشی خوردنی
مردم لرستان وابسته شرایط محیطی، محصولات کشاورزی، وضعیت دامداری خود دارای غذاهای متنوع و خوشمزه ای هستند که برخی از آن ها از خواص دارویی نیز برخورد هستند. لیست زیر بخشی از غذاهای معروف لرستان است که کلیه این غذاهای معرفی شده نزد گردشگران داخلی و بین المللی از جایگاه و اهمیت ویژه ای برخوردار هستند. منوی کافه ی آن شامل نوشیدنی های سرد و گرم، دسرها و کیک های خوشمزه است.
معرفی بهترین رستوان های شمال آشنایی با ۳۰ رستوران محبوب شمال
مواد که پخته شد، کم کم خمیرها یا همان اوماج ها را به آش اضافه می کنند تا جا بیفتد و خوب پخته شود. یک غذای ساده سنتی در گیلان، این کوکوی خوشمزه است و در شب سال نو معمولاً طبخ می شود. یک غذای مقوی که از تخم یا خاویار ماهی سفید به همراه سیب زمینی، پیاز، سیر، تخم مرغ و سبزی معطر درست می شود. هنگامی که تمام این مواد پخته شد آن ها را با گوشت کوب بکوبید و زیره و رب را به آن ها اضافه کنید و دوباره روی حرارت قرار دهید تا خورشت جا بیفتد. گمنه یا گِوِنه غذایی بوشهری است که با استفاده از للک یا همان بلغور گندم درست می شود. این غذای اصیل جنوبی بسیار راحت است و به آسانی تهیه می شود اما بسیار مقوی است.
آش ماست
دیزی از نوع مشهدی با استفاده از گوشت بره، نخود و سیب زمینی در کاسه های سفالی درست می شود. دیزی مشهدی همراه با نان تازه و ترشی یکی از غذاهای پرطرفدار ایرانی است. کدوبره، نوعی خوراک خوشمزه شمالی است که اصالتی مازندرانی دارد. در گویش محلی مازندرانی، به این غذا کچلیک بره نیز گفته می شود که در واقع، کچلیک به زبان مازندرانی، به معنی کدو سبز است. از آنجایی که در تهیه این غذا از گوشت استفاده نمی شود، برای افرادی که به هر دلیل قادر به مصرف گوشت نیستند، می تواند انتخاب مناسبی باشد.