
بروزرسانی: 25 تیر 1404
غذاهای ایرانی لیست 65 غذای ایرانی خوشمزه و جدید مجله کوروش
غذاهای ایرانی لیست 65 غذای ایرانی خوشمزه و جدید مجله کوروش
این خوراکی بسیار مقوی از ترکیب خرما، گردو، کشمش، پیاز، تخم مرغ و شیره انگور تشکیل می شود و به خاگینه خرما شباهت دارد. این غذا اغلب در فصل سرد تهیه می شود؛ زیرا مواد اولیه آن طبع گرمی دارند و از کالری بالایی برخوردار هستند و از همین رو انرژی بدن را افزایش می دهند. در ابتدا خرماها را از وسط و بدون متلاشی کردن، برش بزنید و هسته آن ها را دربیاورید. سپس کره را در یک تابه متوسط گرم کنید و خرماها را در آن تفت دهید تا پوست آن ها براق شود. ته قابلمه، نه دیگ سیب زمینی بگذارید و برنج را روی آن بریزید تا روی شعله ملایم گاز با دم کنی، دم بکشد.
- اگر اهل سفر باشید، رنگینک را هم به عنوان یکی از سوغاتی های شیراز می شناسید.
- گوشت اعلای گوسفندی را با هزار و یک فن و مهارت آشپزی که هرکسی هم ندارد، به سیخ می کشند و می پزند تا کباب بناب آماده شود.
- اهالی این منطقه معمولا این غذا را با استفاده از ماهی نر درست می کنند؛ چرا که معتقدند ماهی نر نسبت به ماهی ماده خوشمزه تر و دارای گوشت سفت تری است.
- شله غذای اختصاصی شهر مشهد است که در ایام عزاداری محرم و صفر، در دیگ های بزرگ پخته می شود.
- این غذا تقریبا در تمام شهرهای اصفهان پخته می شود اما ریشه این غذا به ایلات قشقایی اصفهان برمی گردد.
- یکی از رستوران های سنتی گیلکی در تهران که به جرئت می توان آن را در صدر لیست بهترین رستوران های تهران قرار داد، رستوران گیلانه جردن است.
استان کرمانشاه شیرینی های منحصر به فردی دارد که شاید پرچم دار آن ها نان برنجی باشد. از ان جا که نان برنجی کرمانشاه، یکی از مشهورترین سوغاتی های این شهر است، امروزه انواع مختلفی از آن در این شهر به فروش می رسد. تهران به عنوان پایتخت و پر جمعیت ترین شهر ایران مرکزی برای شکم گردان و دوست داران غذا است.
جمع بندی مقاله معرفی غذاهای ایرانی
از سبزی های معطر برای خوشمزه شدن آش دوغ یکی از غذاهای محلی قزوین استفاده می شود. همانطور که می دانید، مردم بلوچ پیشینه درازی در دامداری دارند و به همین دلیل، اکثر غذاهای این منطقه بر پایه گوشت هستند. دیگچه یکی دیگر از معروف ترین غذاهای محلی شهرهای ایران است که به تنهایی یا همراه با پلو سرو می شود. شهرهای سیستان و بلوچستان درمجموع پتانسیل بالایی در گردشگری دارند؛ اما متاسفانه به آن اندازه باید، به پتانسیل های این منطقه پرداخته نمی شود.
اقامت در سفر به ابیانه
با این تفاوت که به جای گوشت در آن از ماهی و سبزی مخصوص استفاده می شود. برای ترش شدن آن هم تمر هندی اضافه می کنند که طعم خوشمزه ترشی می گیرد. در این غذا هم مانند سایر غذاهای محلی کیش، در دستور پخت آن ماهی به کار رفته است که در کنار ترکیب سیر و سبزی های معطر و تازه، طعم بی نظیری از ماهی را تجربه خواهید کرد.
مقایسه هتل پارس و هتل زندیه شیراز
برخلاف خورشت فسنجان که بعضی ها آن را شیرین، برخی ترش و بعضی هم ملس درست می کنند، اناربیج با داشتن رب یا آب انار حسابی ترش است. اناربیج یکی از خورشت های خوشمزه گیلانی است که شباهت زیادی به فسنجان دارد. قدیمی ترها این خورشت را با نام خورشت فسنجان سبزی هم می شناسند.