طرز تهیه فسنجان با مرغ و فسنجان گیلانی + فوت و فن ها کجارو
انتشار: اسفند 17، 1399
بروزرسانی: 25 تیر 1404

طرز تهیه فسنجان با مرغ و فسنجان گیلانی + فوت و فن ها کجارو

طرز تهیه فسنجان با مرغ و فسنجان گیلانی + فوت و فن ها کجارو

پس به نظر این حقیر اعتماد کنید و به همین مقادیر از رب انار، البته با میزان غلظت و ترشی متوسط رو به بالا اکتفا کنید. بعد هم مقدار آب بیشتری که نیاز داره که در اینجا مجموعاً حدود 7-8 لیوان بود رو اضافه میکنم و میذارم روی حرارت. همانطور که در ابتدای مطلب، اشاره شد، این خورشت مناسب فصول سرد است و در فصل تابستان ممکن است طبیعت گرم این خورشت باعث ایجاد گرمی در افراد شود.

  • همچنین مراقب باشید پیاز داغ و زردچوبه شما نسوزد، زیرا باعث تلخ شدن خورشت می شود.
  • بعد از حدود ۴۰ دقیقه رب انار و شکر را به فسنجون اضافه کنید تا خوب به خورد مواد رفته و مزه آن را لذیذ کند.
  • بعد از تفت گردوها، اضافه کردن ۴ لیوان فرانسوی دسته دار آب سرد و چند تکه یخ به گردو در این مرحله هم برای به روغن افتادن آن و شوک وارد شدن به گردو مرسوم است.
  • در اولین مرحله از طرز تهیه خورش فسنجون رشتی باید مقداری روغن در قابلمه بریزید.

حالا کف های سفید رنگ روی سطح آب را می گیریم و دور می ریزیم. نکته دیگه اینه که اضافه کردن شکر رنگ فسنجان رو به قهوه ای تیره و سیاهی میبره. همچنین خیلی ها برای خوشرنگتر شدن فسنجان در اون یک قاشق رب گوجه میریزن. ۷- در برخی از دستورها، پیاز را رنده میکنند یا کلا از آن استفاده نمیکنند.

آموزش کامل طرز تهیه خمیر پیتزا ساده و نرم پف دار و خوشمزه در منزل

و اینم بعد از یک ساعت که از گذاشتن مرغم داخل خورش میگذره. ۴- در صورت تمایل میتوانید به جای برگ بو از ۱ قاشق چایخوری دارچین در زمان قرار دادن مرغ در مایه فسنجان به خورش تان اضافه کنید. ۳- فسنجان نیاز به روغن خاصی ندارد و روغنی که در انتهای پخت ایجاد میشود همان روغن گردوست.

خواص آب انار برای واژن

بز ها به لطف طراحی مردمک هایشان در تاریکی می توانند ببینند. پس نکته اول برای غلیظ شدن فسنجان این است که گردو نباید خیلی کم باشد اگر گردو کم دارید از بادام زمینی خام استفاده کنید. بازگشت به سلیقه شما انجام میشه و نیازی نیست دلیلی برای بازگشت محصول ارائه کنید.

با این ترفند خورشت فسنجان لعاب دار و غلیظ می شود و از حالت آبکی بیرون می آید. گردو به این مرحله که رسید برای تهیه خورشت فسنجان آماده است. بگذارید حدود ۲ ساعت گردوها در آب جوش بخورند تا روغن شان کاملا خارج شود. پیاز را به صورت نگینی خرد کنید و در قابلمه ای دیگر به همراه کمی روغن تفت دهید.