
بروزرسانی: 25 تیر 1404
طرز تهیه سمبوسه گوشت و سیب زمینی خانگی خوشمزه و مجلسی
طرز تهیه سمبوسه گوشت و سیب زمینی خانگی خوشمزه و مجلسی
زمانی که به لبه ی دیگر نان رسیدید، آن را داخل لایه قبلی فرو کنید. سپس مقداری آب به لبه های نان بزنید تا کاملا به هم بچسبند و سمبوبه باز نشود. سیب زمینی خرد شده را به ماهیتابه اضافه کرده و به آرامی با پیاز مخلوط کنید. پیازچه خرد شده، جعفری و گشنیز ساطوری شده را هم به مواد اضافه کنید. البته در صورت تمایل می توانید از دیگر سبزیجات معطر نظیر شوید هم در تهیه سمبوسه استفاده کنید.
- نکته دیگر در مورد نان لواش این که حتما از نان های نرم استفاده کنید تا زمان پیچیدن سمبوسه ها با مشکل مواجه نشوید.
- در مرحله بعد حتما بر روی یک برگه مراحل انجام کار و مقدار مواد اولیه های موجود را نوشته و دقیقا عین آن چیزی که بایست انجام شود را انجام دهید.
- ماهیتابه حاوی سیب زمینی و پیاز را مجددا روی حرارت قرار دهید.
- شما می توانید از طریق\xa0سفارش انلاین غذا\xa0در اسنپ فود اقدام کرده و در کوتاه ترین زمان ممکن، غذاهای دلخواه تان را در محل آدرس تحویل بگیرید.
سبزیجات در مرحله ای اضافه میشن که هیچ حرارتی روشن نباشه. سمبوسه به این شکلی که در این مطلب تهیه میشه شکل عمومی سمبوسه اس که میتونه با سبزیجات متنوعی تغییر پیدا کنه و طعم های متفاوتی داشته باشه. سمبوسه های سرخ شده را روی دستمال جذب روغن قرار دهید تا روغن اضافی را جذب کند و در کنار سس کچاپ میل کنید. قبل از پیچیدن آخرین لایه نان مقداری تخم مرغ زده شده را با برس روی نان بمالید تا باعث چسبندگی شود. وقتی سمبوسه ها سرخ شدند طرف دیگر آن را سرخ کنید و بعد از سرخ شدن روغن اضافه آن را با کاغذ خشک کن و یا قرار دادن بر روی صافی بگیرید. مواد را با هم مخلوط کرده و ماهیتابه را کنار بگذارید.
مرحله سوم: تهیه مواد میانی سمبوسه
زمانی که پیاز کمی تفت خورد، زردچوبه را به آن اضافه کنید تا پیاز طلایی و خوش رنگ شود. طعم سمبوسه بندری با گوشت، تند خواهد بود و حتما باید عاشق غذاهای تند باشید که این نوع سمبوسه مطابق طبع شما باشد. پیچیدن سمبوسه سلیقه ای است و می توانیم سمبوسه ها را به صورت لقمه ای نیز بپیچیم. پس از اینکه پیچیدن سمبوسه ها به پایان رسید، یک تابه مناسب روی حرارت قرار می دهیم و مقداری روغن به تابه اضافه می کنیم. پس از اینکه سمبوسه سیب زمینی کاملا سرخ شدند آنها را درون توری فلزی یا روی دستمال حوله ای قرار دهید تا روغن اضافی سمبوسه ها گرفته شود.
مواد لازم برای سمبوسه جنوبی:
حالا سمبوسه ها را بپیچید و سپس در روغن داغ سرخ کنید و با گوجه فرنگی و جعفری تازه تزیین و سرو کنید. اگر تمایل ندارید از نان لواش یا خمیر یوفکا برای درست کردن سمبوسه استفاده کنید، کمی حوصله به خرج داده و خمیر سمبوسه را خودتان درست کنید. قطعا درست کردن خمیر خانگی تجربه ای لذت بخش خواهد بود! برای تهیه خمیر سمبوسه در منزل به 3 پیمانه آرد، یک قاشق چایخوری مایه خمیر، یک قاشق چایخوری نمک، یک پیمانه آب گرم و یک قاشق چایخوری روغن زیتون نیاز دارید. در صورت نیاز مقدار مواد را با همین نسبت افزایش دهید.برای شروع خمیر مایه را در آب گرم ریخته و حل کنید. سپس محلول را کنار بگذارید و اجازه دهید تا خمیر مایه عمل بیاید.
این سمبوسه بدون گوشت تهیه می شود و طعم و مزه بسیار خوبی دارد. سمبوسه بهترین گزینه برای شام است و برای مهمانی و فینگرفود بسیار گزینه خوبی است. این غذای خوشمزه برای روز های که زمانی کافی برای تهیه غذا ندارید پیشنهاد خوبی می باشد.