
بروزرسانی: 25 تیر 1404
طرز تهیه سمبوسه سیب زمینی خوشمزه و ساده به روش بازاری
طرز تهیه سمبوسه سیب زمینی خوشمزه و ساده به روش بازاری
در آخر این سمبوسه های خوشمزه را به همراه سس دلخواه میل کنید. حرارت زیر روغن باید کم باشد، ولی روغن باید به طور کامل داغ شده باشد. در ادامه سمبوسه ها را درون روغن داغ می اندازیم و اجازه می دهیم به خوبی سرخ شوند، پس از سرخ شدن یک سمت سمبوسه ها آنها را بر می گردانیم.
- با این روش دیگر نیازی به ریختن زیاد روغن برای سرخ کردن سمبوسه نیست.
- نان لواش را به صورت مستطیلی برش بزنید و مواد سمبوسه را در انتهای نان بریزید.
- سمبوسه یکی از خوش طعم ترین و خوش مزه ترین غذاهایی است که مخصوص جنوب ایران می باشد.
برای درست کردن سمبوسه مرغ بعد از تفت دادن پیاز در ماهیتابه، مرغ مکعبی شده را به تابه اضافه کنید. سپس مقداری پودر سیر، زنجبیل، نمک و فلفل به مواد اضافه کنید تا مرغ مزه دار شود. بعد گوجه فرنگی خرد شده و رب گوجه فرنگی را به ماهیتابه اضافه کرده و تفت دهید تا آب گوجه کشیده شده و مرغ کاملا بپزد. برای انتخاب مواد میانی سمبوسه دست شما کاملا باز است. به همین جهت می توانید سمبوسه را با سبزیجات مختلفی نظیر قارچ، هویج، ذرت، نخود فرنگی یا اسفناج درست کنید تا یک سمبوسه سبزیجات خوشمزه داشته باشید.
آشنایی با خواص و مضرات سس کچاپ یا سس گوجه فرنگی
پیاز را به صورت خلالی خرد کنید و آن را در روغن و زردچوبه سرخ کنید. پیاز را به سیب زمینی و سبزی ها اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. بعد از اینکه سیب زمینی را مزه دار کردید، سبزیجات معطری را که خرد کرده اید به مواد اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. در سبزیجات معطر می توانید از کمی سیر و همچنین شوید هم استفاده کنید. در این مرحله زمانی که گوشت تغییر رنگ داد، فلفل دلمه ای را اضافه می کنیم و تفت می دهیم تا بوی خامی فلفل دلمه ای گرفته شود. در ادامه کنسرو ذرت را درون آبکش می ریزیم و اجازه می دهیم آب اضافی اش خارج شود.
چیستان کدام شهر ایران است که اگر حرف اول آن را برداریم، می توانیم روی آن بنشینیم؟
سمبوسه ی اصل تند است می توانید از فلفل بیشتر استفاده کنید. در یک نگاه کلی و سریع به طرز تهیه سمبوسه سیب زمینی شما باید یک عدد نان لواش را به صورت مستطیلی برش بزنید و مواد سمبوسه را در قسمت پایین آن قرار دهید. نان را از روی مواد به شکل مثلثی تا بزنید و همین طور شکل مثلثی را تا آخر نان ادامه دهید. دستور سمبوسه سیب زمینی با پنیر کاملا مشابه دستور همین مقاله است. فقط زمانی که پیاز و سیب زمینی را تفت دادید، آن را از روی حرارت برداشته و کنار بگذارید تا سرد شود. سپس مقداری پنیر پیتزا با آن مخلوط کرده و سپس سمبوسه را بپیچید.
معرفی سمبوسه سیب زمینی
دراین مرحله نشاسته و تخم مرغ و نمک را هم به آن اضافه می کنیم و خوب ورز می دهیم. خمیر به دست آماده باید حد وسط باشد به این معنی که نه خیلی سفت باشد نه خیلی شل. وقتی خمیرمان به این درجه رسید باید مدتی بماند تا خوب عمل بیاید برای این کار خمیر را درون کیسه ی پلاستیکی بگذارید تا یکی دو ساعت به حال خود بماند.