شیرینی چی بپزم؟ اسم ۱۴ بهترین و خوشمزه ترین شیرینی های محلی ایران
انتشار: تیر 26، 1400
بروزرسانی: 25 تیر 1404

شیرینی چی بپزم؟ اسم ۱۴ بهترین و خوشمزه ترین شیرینی های محلی ایران

شیرینی چی بپزم؟ اسم ۱۴ بهترین و خوشمزه ترین شیرینی های محلی ایران

این کوفته را برخلاف دیگر کوفته ها، اول سرخ می کنند و سپس در سس مخصوص می اندازند تا طبخ آن کامل شود. توصیه می کنند برای اینکه ماست به حالت بریده درنیاید، از هم زدن مداوم آش غافل نشوید یا کمی که آش از داغی افتاد، ماست را به آن اضافه کنید. برخی بنا بر ذائقه، از کمی خلال پوست پرتقال نیز در این آش استفاده می کنند که کاملا سلیقه ای و قابل حذف است. شما چه غذاهای دیگری از این استان زیبا و به یادماندنی می شناسید که تجربه کرده و یا دوست دارید آن را امتحان کنید؟ برایمان بنویسید. نمی شود که به شمال بیایید و از خیر غذاهایی که با ماهی پخته می شود بگذرید.

  • زیره جدای از خواص بی شماری که دارد، به دلیل طبیعت گرم آن، زیره پلو را به عنوان یک انتخاب عالی به خصوص برای فصول سرد می توان در نظر گرفت.
  • نان بلوط، قهوه ای رنگ است و مصرف آن، فواید بسیاری برای سلامت دارد.
  • کوفته تبریزی معروف ترین نوع کوفته است و همین شهرت هم دلیل بر طعم فوق العاده این غذاست.

محال است به رشت سفر کرده باشید، اما طعم کته کباب های فوق العاده آن را نچشیده باشید. کته کباب از کته قالبی به همراه کباب تشکیل می شود که در کنار آن مخلفاتی چون باقالای خام، اشپل ماهی، خیار، زیتون، گردو و مزه های دیگر قرار می گیرد. گیلانی ها برای درست کردن این کباب از گوشت گوساله استفاده می کنند و آن را به مدت 24 ساعت در روغن زیتون و آب پیاز می خوابانند. امروزه بسیاری از افراد، خواهان غذاهای فست فود هستند و در سفر نیز انتخابشان فست فود است.

غذاهای معروف و خوشمزه یزد

خورش کرفس از آن خورش هایی است که خوب درآوردن آن کار ساده ای نیست. ممکن است شما جایی خورش کرفس بخورید و خوشتان بیاید و فردای آن روز خورش کرفس دیگری را نخورید. بخش زیادی از محبوبیت پایین این خورش ها بخاطر نامأنوس بودن طعم کرفس، بامیه، ریواس و کنگر برای ذائقه ما است. با توجه به کتاب «رجال دوران ناصریه» مشیر الدوله سال ها در استانبول سفیر بود. در نهایت پادشاه او را احضار کرد و سمت وزارت امور خارجه را به او اعطا کرد. روزی مشیرالدوله؛ پادشاه، صدراعظم و بزرگان را به صرف ناهار به عمارتی دعوت کرد.

۲۵- خورش آلو

فرق دوم این است که لوبیاپلوی شیرازی با لوبیای چشم بلبلی درست می شود نه لوبیا سبز. توصیه می کنیم حتماً یک بار این غذا را درست کنید تا لوبیاپلو را به شکل دیگری هم امتحان کرده باشید. در این سری مطالب آشپزی قصد داریم شما را با غذای محلی استان های مختلف آشنا کنیم.

ماسوا نام آشی است که یکی از غذاهای محلی و اصیل بروجردی هاست که هم خیلی خوش طعم و هم خیلی لذیذ است. البته به همین دلیل طرفداران زیادی هم دارد که اکثرا ترجیح می دهند، ماسوا را با کشک محلی میل کنند. این آش هم به دلیل داشتن مواد مفید به کار رفته در آن، یکی دیگر از آش های پر خاصیت بروجردی ها به شمار می رود.