رستوران محلی تهران _ ایرانگردی خوشمزه در تهران _ جاجیگا
انتشار: مرداد 26، 1401
بروزرسانی: 25 تیر 1404

رستوران محلی تهران _ ایرانگردی خوشمزه در تهران _ جاجیگا

رستوران محلی تهران _ ایرانگردی خوشمزه در تهران _ جاجیگا

شاید کمی برایتان سخت باشد که وقتی به مازندران می روید این شیرینی را پیدا کنید و علت اصلی آن هم مناسبتی بودن این شیرینی برای اعیاد و جشن هاست. با این وجود اگر به آمل رفتید حتما از مردم محلی آمل بپرسید و آب دندون را امتحان کنید. بنابراین هر کس میتونه طبق سلیقه خودش با کرم کنجد شکلاتی یا کرم کنجد قهوه و… ساندویچ صبحانه دلخواه خودش رو درست کنه. میتونید با ترکیب موز و توت فرنگی، پودر نارگیل و مغز گردو یه بار انرژی زا تهیه کنید. بار توت فرنگی رو از قبل تهیه کنید تا هر وقت نمیدونید صبحانه چی بخورید یه تکه ازش رو همراه چای یا شیر میل کنید.

  • این غذای لذیذ در شهرهای دیگر از جمله تبریز با کمی تفاوت در مواد اولیه نیز طبخ می شود.
  • طعم رب انار و میزان ترش یا شیرین بودن آن، مزه اصلی این غذای محلی شیراز را می سازد.
  • آش بی بی سه شنبه یکی از آش های مشهور و لذیذ در شهر اراک است که بیشتر به عنوان نذری پخته می شود و بر سر سفره بی بی سه شنبه قرار می گیرد تا نیازمندان را حاجت روا کند.
  • غذای سیرابی معمولاً به صورت سوپ سرو می شود و محتویات آن سیرابی، پیاز، سیر، ادویجات و گاهی نخود است.

استان لرستان، زادگاه مردم غیور لر علاوه بر مناظر طبیعی، مردم میهمان نواز و جاذبه های تاریخی، منبع غنی از غذاهای سنتی و اصیل است. جاذبه این خطه تنها محدود به آبشارهای زیبایش نیست بلکه غذاهای لرستان به تنهایی دلیلی بر ورود گردشگر به این ناحیه است. بسیار خرسندیم که تا پایان مقاله مرتبط با غذاهای سنتی لرستان با رهی نو همراه بودید؛ لطفاً تجربیات خود را در حوزه طبخ یا سرو غذاهای لرستان با رهی نو به اشتراک بگذارید. دلمه برگ مو با موادی نظیر زرشک و پیازداغ تزئین می شود و با ماست یا سالاد سرو می شود. جالب است بدانید در لرستان دلمه تنها محدود به برگ مو، بادمجان، کلم و گوجه فرنگی نیست؛ بلکه یکی از غذاهای معروف لرستان سغدو یا دلمه سیرابی است. این غذای لذیذ که به سیرابی شکم پر نیز مشهور است؛ دارای تکنیک و فنونی همچون دلمه برگ مو است.

در تبریز کجا غذای محلی خوشمزه بخوریم؟

برای درست کردن شامی هویج ابتدا هویج رنده شده، گوشت چرخ کرده، تخم مرغ، آرد نخودچی و سرکه را با هم ترکیب کنید و در کف دست خود به مواد فرم دهید و شامی ها را سرخ کنید. این غذا جز دسته غذاهاییست که در سریع ترین زمان ممکن تهیه می شود و ترکیبی از گوشت چرخی، پیاز سرخ شده، سبزی ترخون ، رب، سیب زمینی ، نمک و فلفل می باشد. کرمانی ها برای ماه مبارک رمضان غذاهای متنوعی دارند و آش روزه یکی از خاص ترین ها است. به دلیل نخود، لوبیا، عدس و جو پوست کنده استفاده شده در این آش مردم کرمان اعتقاد دارند که با خوردن این آش مقوی می توانند به راحتی روزه بگیرند. آش روزه غذای ویژه شهرستان بردسیر استان کرمان است و معمولا هر روز ماه رمضان به عنوان نذری در شهرها و روستاهای این نقطه از استان کرمان پخته و بین اهالی پخش می شود.

داستان زرشک پلو با مرغ

ناگفته نماند نحوه ی طبخ اصلی این غذا با ماهی سرخ شده در روغن زیاد است که در صورت نیاز می توانید آن را کباب کنید. در این بخش سعی داریم معروف ترین غذاهای کیش را معرفی کنیم که در تمامی آن ها از گوشت ماهی استفاده شده است. اگر به غذاهای دریایی، معروف ترین غذاهای سنتی کیش و خوشمزه ترین ماهی کیش علاقه دارید این بخش کاملا مناسب سلیقه ی شماست. این غذای خوشمزه بسیار سالم و مقوی که مواد اصلی کئی پلا کدو است و برای افراد گیاه خوار گزینه مناسبی میتونه باشه.

برای آماده سازی کشک سالاری، سیر رنده شده را در کمی روغن در یک قابلمه تفت دهید تا طلایی شود. سپس یک چهارم پیمانه آب جوش روی آن بریزید و صبر کنید تا سیر بپزد و آب هم تبخیر شود. در ادامه آرد آماده شده را به سیر داغ بیفزایید و آن ها را با هم تفت دهید. نمک، گوشت قورمه پخته شده، لپه، زعفران، گردوی پودر شده و آب را نیز در قابلمه بریزید و اجازه دهید تا این مخلوط بجوشد و غلیظ شود. در همین حین، یک عدد پیاز را خلالی کرد کنید و در تابه با زردچوبه و فلفل تفت دهید تا طلایی شود. سپس سیر را در تابه بریزید و تفت دادن را برای یک دقیقه دیگر ادامه دهید.