
بروزرسانی: 25 تیر 1404
انواع چای و تفاوت آنها | OkChay
انواع چای و تفاوت آنها | OkChay
چای شکسته به دلیل دم شدن زود در کشور ما طرفداران بسیار زیادی دارد. شما می توانید بهترین انواع چای شکسته را از برند میعاد تهیه کنید و از نوشیدن آن لذت ببرید. برگ این چای کامل اکسید نمیشه و بهش چای نیمه اکسید میگن؛ از این نظر چیزی بین چای سبز و چای سیاه به حساب میاد. هرچقدر زمان اکسیداسیونش بیشتر بشه خصوصیاتش به چای سیاه بیشتر شبیه و رنگش تیره تر میشه و هرچقدر اکسیداسیونش کمتر باشه خصوصیاتش به چای سبز بیشتر شبیه و رنگش روشن تر میشه.
- چای کیسه ای تولید شده توسط این برند در حدود ۶۰ نوع طعم مختلف را به مصرف کنندگان ارائه می دهد.
- چای پوئرمزه چای پوئر متنوع بوده و ممکن است به طعم های مختلف شیرین، تلخ، چوبی، گس، ترش، خاکی یا طعم گل ها و حتی بی مزه باشد، این طعم با توجه به سن چای تغییر می کند.
- جهش بعدی در تولید چای سیاه در قرن 19 زمانی که گونه گیاهی چای Camellia sinensis assamica در سال 1823 در منطقه آسام هند کشف شد، رخ داد.
- پلاسیده شدن باعث می شود که آنزیم های موجود در چای فعال شده و باعث شود که در پایان فرایند تولید، برگ چای، سیاه شود.
چای ترش، از گلهای تازه یا خشک شده گیاه هیبیسکوس تهیه می شود. چایی بسیار بی نظیر و جذاب است که در اغلب رستوران پیدا خواهید کرد. این چای علاوه بر کاهش کلسترول و تنظیم فشار خون، سلامت کبد را تضمین کرده و متابولیسم بدن را افزایش می دهد.
روش تشخیص چای سرگل بهاره
می توانید چای های مختلف را بنا به نیاز خود خریداری کرده و در مواقع مناسب از آن ها استفاده کنید. بهتر است در مصرف چای به این نکته دقت کنید که نباید در طول روز بیش از حد چای بنوشید؛ زیرا مصرف بیش ازحد چای باعث ازدست رفتن آب بدن شده و در طولانی مدت می تواند موجب کم خونی شود. در تولید چای اولانگ از نحوه اکسیداسیون متفاوتی استفاده می شود در کل تولید چای اولانگ از بقیه انواع چای پیچیده تر است. بهترین چای اولانگ از تایوان و چین به دست می آید و طبق نظر برخی کارشناسان چای اولانگ تایوان از چای اولانگ چین هم بهتر است. برای تولید بهترین چای اولانگ باید مراحل زیادی را طی کرد که هر مرحله نیز در جاهای مختلف تفاوت وجود دارد.
چای گلستان سیلان طلایی 100 درصد خارجی 500 گرم
چای اولانگ را می توان تا ۸ مرتبه دم کرد؛ هر بار دم کردن آن مزه و طعم متفاوتی را ایجاد می کند. به عنوان یک قانون کلی هر چه میزان اکسیداسیون برگ های چای بیشتر باشد تعداد دفعات دم کردن چای های ویژه چای بیشتر می شود. از این روش برای تولید چای های با ارزشی مانند گیوکورو و ماتچا استفاده می شود. چای سبز ژاپن از طریق بخار دادن تهیه می شود درصورتی که چای سبز در چین از روش خشک کردن تولید می شود و رنگ چای به دست آمده از سبز تا سبز پررنگ است. به طور کلی چای سیاه از اکسید شدن گیاه چای تهیه می شود و این موضوع در چای سبز قبل از اینکه برای گیاه چای اتفاق بیافتد با حرارت دادن برگ های گیاه چای از این اتفاق جلوگیری می شود.