آموزش طرز تهیه خورشت فسنجان مجلسی خوشمزه با گوشت و مرغ
انتشار: اسفند 23، 1401
بروزرسانی: 25 تیر 1404

آموزش طرز تهیه خورشت فسنجان مجلسی خوشمزه با گوشت و مرغ

آموزش طرز تهیه خورشت فسنجان مجلسی خوشمزه با گوشت و مرغ

برای تهیه این خورشت زمانی را انتخاب کنید که عجله ندارید چون راز داشتن فسنجان عالی علاوه بر رعایت نکات، این است که عجله نکنید و بگذارید خورش شما در هر مرحله خوب بپزد و جا بیافتد. شما میتوانید با انتخاب مقدار شکر به دلخواه طعم این خورشت خوشمزه را با ذائقه خود تغییر دهید. توصیه می کنم اگر مخصوصاً رب شما غلیظ است، کم کم به خورشت رب اضافه کنید تا وقتی که به طعم و رنگ دلخواه شما برسد. یا برای لعاب خورشت می توانید در موقع اضافه کردن گوشت از ۳ الی ۴ عدد آلوبخار هم استفاده کنید. برای تهیه فسنجان با مرغ یا گوشت قرمز فرقی ندارد ادویه هر دو یکی است.

  • نکته بعدی که باعث می شود گردو تمام روغن خود را به خورش پس بدهد این است که همان روزی که می خواهید فسنجان درست کنید، گردو را چرخ کنید.
  • وقتی خورشت جوش آمد، زیر آن را کم کنید و در قابلمه را طوری بگذارید که چفت نشود؛ زیرا احتمال سررفتن خورشت وجود دارد.
  • فرایند پخته این خورش مانند تهیه با مرغ است با این تفاوت که گوشت بوقلمون کمی دیر پز تر است و به همین دلیل زمان پخت کمی طولانی تر خواهد شد.
  • مهم ترین فاکتور برای درست کردن یک فسنجون خوشمزه و جا افتاده صبر است.
  • پیازها را به گردوها اضافه کنید و مقداری آب داخل گردوها بریزید و زردچوبه و کمی نمک به آن بیفزایید.

به شما پیشنهاد می کنیم بادمجان ها را در مرحله آخر به غذا اضافه کنید تا له نشوند و درون خورش از هم نپاشد. اگه یه تیکه یخ درون آن بیاندازید، روغن گردو باعث لعاب انداختن خورشت شما خواهد شد. اگر بخواهید خورش را با گوشت قلقلی آماده کنید باید بعد از ورز دادن گوشت با نمک، فلفل و پیاز، آن را در روغن به صورت جداگانه سرخ کنید سپس به خورشت خود اضافه نمایید. پس از ۳۰ دقیقه که خورش تقریبا آماده شد، طعم آنرا می چشیم و مقداری نمک اضافه می کنیم.

طرز تهیه نان خمیر ترش؛ طعمی که هرگز فراموش نخواهید کرد

قبل از اینکه طرز تهیه فسنجان با مرغ را براتون بنویسم، اول از همه میخوام، در مورد رازها و نکات خوشمزه شدن خورشت فسنجان براتون بنویسم تا حرفه ای تر خورشتتون رو درست کنید. داخل یک قابلمه کمی روغن ریخته و پیاز را به همراه زردچوبه کمی تفت دهید تا سبک و طلایی شود. گوشت گوسفندی را به اندازه دلخواه خرد کنید و به همراه پیاز و ادویه جان گفته شده تفت دهید تا گوشت تغییر رنگ دهید. همچنین در صورت تمایل می توانید در زیر همین مقاله از تجربیاتتان برای ما بگویید.

طرز تهیه خورشت فسنجان مجلسی با گوشت چرخ کرده و لقمه ای

علاوه بر این برای ترش و خوش طعم شدن خورشت میتوانید از یکی دو لیوان آب انار تازه در آن استفاده کنید. ۸- یک ساعت یا بیشتر هم صبر کنید تا با حرارت کم خورشت شما با رب انار آماده شود. پس حتماً یک قاشق شکر اضافه کنید، بعد اگر دوست دارید خورشت شما ترش باشد میزان رب را افزایش دهید و اگر دوست دارید شیرین تر شود شکر بیشتری را اضافه کنید. فقط خیلی کم در حدی که بوی زهم گوشت را بگیرد کافی است.

مرغ ها را در کمی روغن تفت داده و به خورش اضافه کنید. گردوی آسیاب شده را اضافه کرده و با حرارت ملایم تفت دهید. البته من به دلیل نا صبوری ای که دارم، تجربه ی پخت فسنجون توی زودپز رو هم دارم که به این کیفیت نیست و روغنی که میندازه از این کمتره ولی حدود 2/5 ساعته آماده میشه. ضمن اینکه هنوز گردو نمک نداره و ممکنه توی طعمش تاثیر بذاره.