آشنایی با غذاهای محلی رامسر لذت چشیدن طعم خوشمزه های شمال مجله گردشگری اتاقک
انتشار: بهمن 06، 1400
بروزرسانی: 25 تیر 1404

آشنایی با غذاهای محلی رامسر لذت چشیدن طعم خوشمزه های شمال مجله گردشگری اتاقک

آشنایی با غذاهای محلی رامسر لذت چشیدن طعم خوشمزه های شمال مجله گردشگری اتاقک

در نهایت نیز آب نارنج یا آب غوره به آن اضافه می کنند و بادمجان ها را به همراه چند گوجه سرخ شده روی آن قرار می دهند. رستوران قوام شیراز یکی از بهترین رستوران های شیراز است که فضایی دلنشین و سنتی دارد. انواع غذاهای اصیل ایرانی مانند انواع کباب، پلوها، کشک بادمجان و دیگر خورشت های ایرانی در این رستوران طبخ شده و سرو می شوند. بسیاری از روزها برای صرف غذا در این رستوران باید زمان زیادی منتظر ماند. اغلب افرادی که به این رستوران مراجعه می کنند، از کیفیت غذاها و قیمت آنها راضی هستند. علاوه بر انواع غذاهای ایرانی، خوشمزه های دیگری مانند انواع قهوه، کیک و سایر نوشیدنی های کافی شاپی نیز در این رستوران یافت می شود.

  • کشور ایران دارای ۳۱ استان است که هر یک، ده ها غذای محلی و اصیل مخصوص به خودشان را دارند.
  • این آش بسیار مقوی و لذیذ است و با وجود اینکه زمان پخت آن نسبتا طولانی است، اما طرفداران بسیار زیادی دارد.
  • به طور کلی این غذا در میان افراد جنوب ایران محبوبیت زیادی دارد و برای آن ها بهترین غذای گیاهی ایرانی حساب می شود.
  • در ظرفی دیگر سیر را تفت داده و تخم مرغ همزده را روی آن می ریزند.
  • در منو این رستوران علاوه بر غذاهای ایرانی، غذاهای محلی، دریایی و فست فود هم سرو می شود.

بت ماش یک غذای بسیار مقوی است؛ غذایی فوق العاده که از بهترین سبزی های منطقه تهیه می شود و در بلوچستان از محبوب ترین غذاها به شمار می رود. این غذا بیشتر برای روز های خنک سال پخت می شود که روش تهیه و پخت و پز آن تا حدودی به روش پخت دمپختک شبیه است. اگر خواهان غذاهای سنتی ایرانی بدون گوشت هستید، شاید انتخاب مناسبی برای شما نباشند.

بهترین غذاهای سنتی و محلی اصفهان همراه با عکس

آبگوشت ها یا همان دیزی از غذاهای دوست داشتنی برای ما ایرانی هاست. توصیه می کنیم مقاله آشپزی و 30 اصل طلایی بهمراه طرز تهیه غذاهای پایه و مقاله آموزش آشپزی ایرانی با بیش از 800 غذا را مطالعه کنید. برای بررسی لیست غذاهای ایرانی باید غذاهای ایرانی را دسته بندی کنیم. غذاهای ایرانی بسته به نوعی که پخته می شوند شامل دسته های مختلفی هستند که در زیر برایتان آورده ایم. در ادامه با مواد لازم برای تهیه حلیم با گوشت گوسفند آشنا خواهید شد و سپس طرز تهیه حلیم با گوشت گوسفند را به شما آموزش می دهیم. والک پلو یکی از غذاهای پایتخت نشینان است که با گیاه والک، برنج و ساقه سیر تازه تهیه می شود.

آش آماج یا آماجو، غذای محلی معروف کرمان

این گیاه همچنین در درمان یرقان، نارسایی کبد و کم خونی نیز بسیار موثر است. پس اگر شما همچنین مشکلاتی را دارید در سفر به بروجرد این غذا را حتما میل کنید. اگر جزو افرادی هستید که لب به سوسیس و کالباس نمی زنند، بسیار خب، وقت آن رسیده یک طعم متفاوتی از سوسیس کرمانشاهی را تجربه کنید. جرگ و بز، نوعی سوسیس محلی کرمانشاهی است که برخلاف سوسیس های صنعتی بسیار مقوی است. به این ترتیب که جگر گوسفند را زیر خاکستر کباب کرده و با نمک و فلفل و زردچوبه آن را ترکیب می کنند.

آش ماش پیازو

برای یک شام سبک و خوشمزه، انتخاب کوکو و شامی های گیلانی یک انتخاب درست و به جا و البته خوشمزه و اشتهاآور است. بابلسر در استان مازندران بین دریای مازندران و رشته کوه البرز قرار گرفته و از سمت غرب به فریدونکنار و از سمت جنوب به بابل راه دارد. به زودی در بابلسر مرکز خرید زیبا و مدرنی افتتاح خواهد شد که یکی از زیباترین و مجهزترین مراکز خرید در بابلسر است.